4 en 5 juni 2025

Het FiS Congres wordt gesponsord door:

Door veranderende regelgeving, terugloop van studentaantallen en het aangaan van fusies is er voor hbo- en mbo-besturen steeds meer behoefte aan een tool die de Planning & Control cyclus kan ondersteunen.

Cogix biedt een tool die begroten, rapporteren en prognoses opstellen eenvoudig en toegankelijk maakt. Met onze oplossing zijn complexe Excel-spreadsheets verleden tijd.  Met een veilige online applicatie krijgt uw bestuur inzicht op elk niveau van uw organisatie. Zo zorgt Cogix voor tijdbesparing, betrokkenheid en nauwkeurigheid.

We zijn volledig gericht op het onderwijs, van po en vo, tot mbo en hbo. Dit betekent dat onze tool altijd up-to-date is omtrent de laatste wet- en regelgeving. U kunt hierbij denken aan onderwijscao’s, bekostigingsregelingen en NPO-gelden.

Benieuwd naar onze betrokken en innovatieve aanpak? Bezoek onze stand tijdens het FiS-congres of kijk hoe we uw organisatie kunnen helpen op www.cogix.nl/fis-congres.

Public Search is marktleider in de zorg en in het onderwijs, wanneer het gaat om bemiddeling van financiële professionals. We doen dat door middel van detachering van eigen medewerkers, interim-management van freelancers en werving en selectie. Het is onze missie om het keurmerk van financiële experts in de publieke sector te zijn. Op dit moment bedienen we circa 250 unieke opdrachtgevers, waaronder toonaangevende partijen zoals het ROC van Amsterdam, de Vrije Universiteit en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Onze organisatie bestaat op dit moment uit 80 eigen medewerkers en 130 freelancers. Daarbuiten hebben we met een zorgvuldig geselecteerd netwerk van ruim 1.000 ZZP’ers met wie we geregeld samenwerken.

“Public Search heeft sinds 2008 ruim 2.500 kandidaten geplaatst in de zorg, het onderwijs en het lokale bestuur”