4 en 5 juni 2025
Wanneer:4 juni 2025 09:30 – 17:00 uur
5 juni 2025 09:00 – 13:30 uur
Waar:NH Eindhoven Conference Centre Koningshof
Voor wie:Financiële- en HRM professionals van middelbaar en hogere onderwijsinstellingen
Overnachting: NH Eindhoven Conference Centre Koningshof
Parkeren: NH Eindhoven Conference Centre Koningshof, vrije toegang tot parkeerplaats.
Mailinglist:Ben je nog niet met het FIS-congres bekend, als bezoeker of als geïnteresseerde? Meld je dan aan voor de mailinglist en ontvang updates over o.a. het programma.

De FIS conferentie vindt plaats in hotel en conferentiecentrum de Koningshof in Veldhoven. In dit voormalige klooster in de bossen onder Eindhoven kan het tot bijna 500 deelnemers uitgegroeide deelnemersveld de inspiratie voor een inhoudelijke verdieping opdoen.

NH Koningshof, conferentie centrum Eindhoven

Ligging en bereikbaarheid

NH Eindhoven Conference Centre Koningshof is een groot, luxe zakenhotel wordt omgeven door bomen en ligt op 7 km van de Zoo Veldhoven. Eindhoven ligt op 12 km afstand en Eindhoven Airport op 11 km. Het hotel bevindt zich in een buitenwijk van Veldhoven en met de bus bent u binnen 15 minuten in Eindhoven — de stad die bekend staat als de ‘Silicon Valley van Europa’. Het ligt vlak bij een nationaal park, dus perfect voor wandelingen en trektochten als u even wilt bijkomen van het congres.

  • omgeven door weelderig groen
  • bushalte tegenover het hotel voor transport naar het vliegveld en het station van Eindhoven
  • dicht bij de A67 en A2, die u naar Antwerpen, Amsterdam en Maastricht leiden

Behaal PE-punten tijdens het FiS Congres

Tijdens de congresdag van het FiS Congres wordt u de mogelijkheid geboden om Professional Education Credits (CPE) punten te behalen.

Om de certificering te mogen behouden, moet u jaarlijks punten behalen. Ook door uw deelname aan de congresdag van het FiS Congres kunt u punten aanvragen. U dient hiervoor bij de registratiebalie uit te checken als u het congres verlaat.

“Feel safe at NH Koningshof.” – NH Koningshof