4 en 5 juni 2025

Het FIS Congres is een 2-daags congres. We starten het congres met een plenaire opening conferentie. Vervolgens vinden er workshops en lezingen plaats in de plenaire- en subzalen. Tussen de lezingen en workshops door worden er koffiebreaks en een lunch verzorgd.

Heeft u gekozen voor het arrangement met hotelovernachting? Dan is er na de eerste congresdag de gelegenheid om in te checken in het hotel.

Na de workshops en lezingen is het tijd voor ontspanning. Waan u in de prachtige diner zaal, waar het walking diner voor u geserveerd wordt. Er is volop de mogelijkheid om te netwerken tijdens de borrel en het diner.

Er zijn een aantal verschillende arrangementen waar u uit kunt kiezen.

  • 2-daags arrangement, inclusief overnachting in het NH Koningshof, lunch, diner en ontbijt.
  • 1-dags arrangement, inclusief overnachting in het NH Koningshof, lunch, diner en ontbijt.
  • 2-daags arrangement, zonder overnachting, inclusief lunch en diner.
  • 1-dags arrangement, zonder overnachting, inclusief lunch en diner.

Wanneer het FiS Congres niet door kan gaan vanwege het coronavirus, nemen wij tijdig contact met u op. We zullen de datum van het congres verplaatsen, uw toegangsbewijs is geldig voor de nieuwe data voor het congres. Voor vragen omtrent de maatregelen e.d. kunt u contact opnemen met de congresmanager (contactgegevens onderaan de pagina).

Voorovernachting

Voor een voorovernachting op 31 mei kunt u contact opnemen het NH Koningshof, noemt u vooral dat u deelneemt aan het congres.